Το facebook απαγορεύει τη χρήση εμότικονς με ερωτικό περιεχόμενο όπως η μελιτζάνα και το ροδάκινο

Το εμότικον μελιτζάνα και το εμότικον ροδάκινο του facebook μπορεί να χρησιμοποιούνται από μερικούς ανθρώπους για να υποδηλώσουν όντως αυτό που εικονίζουν, ωστόσο στους περισσότερους χρήστες είναι γνωστοί οι σεξουαλικοί συνειρμοί που σχετίζονται με τα δύο εμότικονς.

Με αφορμή τη σεξουαλικά υποδειλωτική χρήση τους, το facebook και το instagram (το οποίο ανήκει στο facebook) ανακοίνωσαν πως θα απαγορεύσουν τη χρήση τους, όπως και του εμότικον που εικονίζει σταγόνες νερού.

Η αλλαγή αποτελεί μέρος της αλλαγής των κανόνων χρησης facebook και instagram σχετικά με την αναζήτηση σεξ, οι οποίοι στοχεύουν στον περιορισμό του φαινομένου εργαζόμενοι του σεξ να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους.

Το facebook εξήγησε: “Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το facebook για να συζητήσουν και να ενημερώσουν σχετικά με τη σεξουαλική βία και τη σεξουαλική εκμετάλλευση. Αναγνωρίζουμε τη σημασία και θέλουμε να επιτρέψουμε αυτή τη συζήτηση.

Θελουμε να περιορίσουμε, ωστόσο, τη σεξουαλικά ρητή γλώσσα που μπορεί να οδηγήσει σε αναζήτηση σεξ, επειδή κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι σε αυτόν τον τύπο περιεχομένου και να υπονομεύεται η δυνατότητα διασύνδεσής τους με τους φίλους τους και την ευρύτερη κοινότητα“.

Τα εμότικονς, τα οποία είναι ευρέως γνωστό πως αντιπροσωπεύουν ένα πέος (μελιτζάνα), οπίσθια (ροδάκινο) και εκσπερμάτιση (σταγόνες νερού), θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μη σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν με τρόπο σεξουαλικά υποδηλωτικό.

Πηγή Mirror
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online