Ζαχαράκη: παρακαταθήκη για το μέλλον η εξ αποστάσεως

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και συγκεκριμένα στις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που υποστηρίζουν την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή, η Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα αποτελέσει παρακαταθήκη για μελλοντική αξιοποίηση.

«Ας μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνοντας πως «η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε δεν πρέπει να μας πτοήσει. «Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια, παρά τις αντιξοότητες, να στηρίξουμε τα παιδιά μέσω νέων εργαλείων που μπορούν να γίνουν η παρακαταθήκη για μελλοντική αξιοποίηση».

«Εργαλεία όπως το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, οι πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης αλλά και η τηλεοπτική προβολή μαθημάτων θα βοηθήσουν τα παιδιά να διατηρήσουν τη σχέση με τη σχολική πραγματικότητα αυτές τις μέρες που είναι μακριά από την τάξη», πρόσθεσε η Υφυπουργός.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπαιδευτικούς που συνδράμουν ουσιαστικά με την καθημερινή προσπάθεια σύνδεσης στο δίκτυο, δημιουργίας ψηφιακών τάξεων, παραγωγής υλικού, επαφής και στήριξης των παιδιών συχνά μέσα από δυσκολίες.

Γινόμαστε όλοι μια εθνική ομάδα αυτές τις στιγμές, στηρίζουμε τα παιδιά μας και ελπίζουμε σε επιστροφή στην ομαλότητα σύντομα», δήλωσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online