Ζαχαράκη: επόμενη φάση αναπληρωτών στις επόμενες 15 μέρες

“Αυτή τη στιγμή έχουμε προσλάβει πάνω από 30.000 αναπληρωτές“, είπε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στον Realfm 97,8.

“Μετά από την πρόσφατη τρίτη μικρότερη φάση προσλήψεων καταγράφουμε εκ νέου τα κενά και αναμένουμε την επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών στις επόμενες 15 ημέρες.

Ερωτηθείσα για το πόσα είναι τα κενά στα σχολεία αυτή τη στιγμή, η υφυπουργός Παιδείας απάντησε: “Αυτή τη στιγμή έχουμε ζητήσει από τους περιφερειακούς μας διευθυντές αφού κάνουν τις πρώτες τοποθετήσεις να έχουμε μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα κενά.

Όποιος ξέρει την εκπαίδευση ξέρει ότι υπάρχουν διαδικασίες και επίσης όποιος ξέρει την εκπαίδευση, ξέρει και τι σημαίνει δέσμευση”.

Σχετικά με τους διορισμούς η κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων: “Προχωράμε και με τη συνδρομή του ΑΣΕΠ, γιατί σε αυτή τη φάση είμαστε στην αξιολόγηση των πινάκων στους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή.

4.500 άτομα τα οποία θα διοριστούν μετά από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Θα κάνουμε αποτύπωση των κενών σε όλη την Ελλάδα και σε συνδυασμό και με τις δημογραφικές τάσεις θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε πότε και πόσες θα είναι οι διαδικασίες, πόσοι θα είναι οι διορισμοί στη Γενική Εκπαίδευση“.

Πηγή Enikonomia
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online