Υπερωρίες στο ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις Εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ B/4852/30-12-2019 απόφαση έγκρισης υπερωριακής απογευματινής απασχόλησης 275 υπαλλήλων του ΑΣΕΠ και μέχρι 44.000 ώρες συνολικά, από 1ης Ιανουαρίου έως και 31ης Αυγούστου 2020.

Οι ώρες απογευματινής υπερωριακής απασχόλησης που δύναται να εργασθεί κάθε υπάλληλος ανά μήνα δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 20. Η υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων αφορά σε επείγουσες, έκτακτες και επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΑΣΕΠ και του Αποκεντρωμένου Τμήματος ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης όπως:

Η κατάρτιση πινάκων κατάταξης κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης.

Η επεξεργασία του ηλεκτρονικού αρχείου των υποψηφίων που θα αποσταλεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης των προκηρύξεων 4ΕΑ/2019 και 5ΕΑ/2019.

Η εξέταση των ενστάσεων για την έκδοση των τελικών πινάκων κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των κατηγοριών ΠΕ (Προκήρυξη 3ΕΑ/2019) ΤΕ (Προκήρυξη 4ΕΑ/2019) και ΔΕ (Προκήρυξη 5ΕΑ/2019).

Πηγή Εφημερίδα της Κυβέρνησης
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online