Τροποποίηση της εκκαθάρισης μισθού αναπληρωτών (Διαύγεια)

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια έγγραφο με οδηγίες για την προσαρμογή της μισθοδοσίας αναπληρωτών πράξεων ΕΣΠΑ και ΠΔΕ λόγω των κλειστών σχολείων. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της διαδικασίας εκκαθάρισης της μισθοδοσίας των Πράξεων ΕΣΠΑ και ΠΔΕ σε συνέχεια της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19».

Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής ΚΥΑ που θεσπίζει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων, για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020, με στόχο τη μείωση
της διασποράς του κορωνοϊού στους πολίτες, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης της μισθοδοσίας αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ διαφοροποιείται, σε σχέση με τους Οδηγούς Υλοποίησης των Πράξεων, ως εξής:

  1. Καθώς οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, η εκκαθάριση Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς ανάρτηση των Απουσιολόγιων/Παρουσιολόγιων στην Πλατφόρμα (Ιnvoices-schools) ή αποστολή αυτών στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
  2. Για την ελαχιστοποίηση των συμψηφισμών της επόμενης μισθοδοσίας, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων οφείλουν να ενημερώσουν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τους καταχωριστές για τυχόν άδειες/απουσίες κ.α. των αναπληρωτών για το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2020, που τα σχολεία λειτουργούσαν.
  3. Σε περίπτωση μακροχρόνιας άδειας, κύησης/λοχείας, μετά το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, οι αναπληρωτές ενημερώνουν απευθείας τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ.

Πηγή Διαύγεια
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...