Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων στις Διευθύνσεις

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (ΠΕΑΔ)

H ΠΕΑΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρεται για τα χρονοδιαγράμματα υποδοχής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών. Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά παρακάτω.

Θέμα: «Γραπτή Διαμαρτυρία»

Η Π.Ε.Α.Δ. ως ο αναγνωρισμένος θεσμικός εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση, ενόψει της έναρξης από τη Δευτέρα 13/1/2020 της διαδικασίας υλοποίησης της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 και της συναφούς πρόσκλησης του Υπουργείου Παιδείας και με αφορμή καταγγελίες συναδέλφων ότι Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης έχουν προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, διαμαρτύρεται εντονότατα για το γεγονός ότι τα χρονοδιαγράμματα υποδοχής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων κρίνονται ως απαράδεκτα!

Συγκεκριμένα, Δ/νσεις Εκπαίδευσης στην Αττική έχουν αναρτήσει ανακοινώσεις για τη διαδικασία κατάθεσης, που περιορίζουν σε ελάχιστες τις εργάσιμες ώρες παραλαβής αιτήσεων ημερησίως, ή περιορίζουν τον μέγιστο αριθμό υποβολής τους ανά ημέρα, κάτι που θα επιβαρύνει τόσο την ίδια την προβλεπόμενη και απαραίτητη διεκπεραίωση, όσο και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων αφού οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα αναγκαστούν να απουσιάζουν από τις θέσεις τους!

Με δεδομένο ότι οι ενδιαφερόμενοι θα είναι πάρα πολλοί, γίνεται φανερό ότι τα ως άνω χρονοδιαγράμματα δεν επαρκούν για την κατάθεση των εγγράφων εντός των προθεσμιών!

Ανακοινώσεις με τέτοιο περιεχόμενο επιβάλλεται να ανακληθούν άμεσα!

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου πρέπει να εξασφαλίσουν ότι όλοι/-ες οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα μπορέσουν να προσέλθουν απρόσκοπτα στις ΔΔΕ και να καταθέσουν εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί για εκείνους /-ες που υπηρετούν σε νησιωτικές περιοχές στις οποίες οι Δ/νσεις βρίσκονται μακριά από τις περιοχές υπηρέτησης!

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες έτσι ώστε να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία με τον απαραίτητο σεβασμό σε ανθρώπους που για πάνω από δέκα χρόνια ζουν την περιπέτεια της εργασιακής αβεβαιότητας, στηρίζοντας ταυτόχρονα με πολυεπίπεδο κόστος τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online