Σχετικά με την προκήρυξη μόνιμων διορισμών Β/θμιας Εκπαίδευσης

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας για την προκήρυξη μόνιμων διορισμών

Η Π.Ε.Α.Δ. ως ο αναγνωρισμένος θεσμικός εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση χαιρετίζει την έκδοση της προκήρυξης 2Γ/2019/24-12-2019 του Α.Σ.Ε.Π., σε εφαρμογή του ν.4589/2019, που αφορά μόνιμους διορισμούς στη Δευτεροβάθμια Γενική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Πρόκειται προφανώς για μια πολύ σημαντική εξέλιξη που ο ταλαιπωρημένος κόσμος της αναπλήρωσης περίμενε εδώ και πολλά χρόνια.

Αποτελεί μια πρώτη οργανωμένη προσπάθεια της Πολιτείας για την επαναφορά της ομαλότητας σε μια μακρά περίοδο «ανωμαλίας» κατά την οποία ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της παιδαγωγικής διαδικασίας, αυτό των σταθερών εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών, είχε παραβιαστεί σε βάρος των τελικών δικαιούχων, των μαθητών και των μαθητριών της χώρας.

Αποτελεί επίσης μια πολύτιμη, αλλά όχι αυτονόητη δυστυχώς στη χώρα μας, συμβολή στη συνέχεια του Κράτους, αφού η κάλυψη των ελάχιστων έστω αναγκών σε μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών που ξεκίνησε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, υλοποιείται από τη σημερινή.

Η Π.Ε.Α.Δ. το επόμενο χρονικό διάστημα, με την υπευθυνότητα, την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα που τη χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της θεσμικής λειτουργίας της, θα επιδιώξει συναντήσεις τόσο με την ηγεσία του Υπουργείου, όσο και του Α.Σ.Ε.Π. προκειμένου να διευκρινιστούν όλες εκείνες οι παράμετροι που θα διευκολύνουν τους ενδιαφερόμενους στην διαδικασία υποβολής των σχετικών αιτήσεων σε εφαρμογή της προκήρυξης.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους αναγκαίους μόνιμους διορισμούς έως ότου καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online