Σχετικά με τη μοριοδότηση της 1ΓΕ/2019: διαμαρτυρία μουσικών

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Συντονιστικού Αναπληρωτών Μουσικών ΠΕ79.01 Ιονίου Πανεπιστημίου για τη μοριοδότηση της προκήρυξης 1ΓΕ/2019

Είμαστε καθηγητές Μουσικοί του κλάδου ΠΕ79.01 και απόφοιτοι του Ιονίου Πανεπιστημίου και αντιμετωπίζουμε ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα στη μοριοδότησή μας στην προκήρυξη 1ΓΕ/19.

Χρειαζόμαστε άμεσα από το Υπουργείο Παιδείας τη διαπιστωτική πράξη που να μας αποδίδει τον ενιαίο και αδιάσπαστο τίτλο Master (integrated) τον οποίο ήδη διαθέτουν τα 5ετη και ισότιμα με εμάς Τμήματα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ και ΕΚΠΑ ο οποίος μοριοδοτείται με 20 επιπλέον μόρια

Έχουμε μεταβεί στο Υπουργείο πολλές φορές, έχουμε στείλει email γνωστοποιώντας το ζήτημα και έχουμε προσπαθήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους να συναντηθούμε με την Υπουργό ή τον Υφυπουργό καθώς είναι οι μόνοι που μπορούν αυτή τη στιγμή να λύσουν άμεσα το ζήτημα, όμως δεν τα έχουμε καταφέρει!

Έχουμε επίσης στείλει κείμενο που να επεξηγεί αναλυτικά το ζήτημα μέσω των τοπικών μας ΕΛΜΕ στην ΟΛΜΕ αλλά δεν έχουμε δει κάποια κίνηση.
Ζητούμε άμεσα τη διαπιστωτική πράξη απόδοσης του τίτλου Integrated master για το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου!

Με την άνιση μεταχείριση αποφοίτων ιδίων σχολών τίθεται ζήτημα αδικίας και αντισυνταγματικότητας!

Το ζήτημα κρίνεται ως άκρως επείγον καθώς η δική μας προκήρυξη έχει καταληκτική ημερομηνία 3 Φλεβάρη!

Συντονιστικό Αναπληρωτών Μουσικών ΠΕ79.01 Ιονίου Πανεπιστημίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...