Σχετικά με διευκόλυνση συμμετοχής αναπληρωτών στη 2ΓΕ/2019

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ απέστειλε έγγραφο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με το οποίο ζητά την διευκόλυνση των αναπληρωτών που υπηρετούν σε νησιά στα οποία δεν υπάρχει ΔΔΕ.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο παρακάτω:

ΠΡΟΣ: Την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως

Την Υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη

Την Γεν. Γραμματέα ΠΕ και ΔΕ κα Αναστασία Γκίκα

ΘΕΜΑ: Διευκόλυνση συναδέλφων αναπληρωτών για τη συμμετοχή τους στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

Κυρία Υπουργέ, Κυρία Υφυπουργέ, Κυρία Γενικέ Γραμματέα,

Με βάση την προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ για την ένταξη ενός υποψηφίου στους πίνακες κατάταξης, απαιτείται η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών με φυσική παρουσία στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές, οι οποίοι υπηρετούν σε νησιά στα οποία δεν υπάρχει ΔΔΕ, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αναγκαστικής μετακίνησης.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητάει:

  • Σε νησιά όπου ο αριθμός των αναπληρωτών είναι μεγάλος, να μεταβεί κλιμάκιο υπαλλήλων από την αντίστοιχη Διεύθυνση ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των δικαιολογητικών (π.χ. Λήμνος, Κάλυμνος, Λέρος, Μύκονος κ.α.).
  • Σε νησιά όπου ο αριθμός των αναπληρωτών είναι μικρότερος, να δοθεί ειδική άδεια στους συναδέλφους για να μεταβούν στη ΔΔΕ της επιλογής τους και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, χωρίς περικοπή του αντίστοιχου ποσού από το επίδομα αδείας που δικαιούνται το καλοκαίρι.
Πηγή ΟΛΜΕ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online