Στατιστικά πρώτης φάσης προσλήψεων αναπληρωτών ειδικοτήτων Α/θμιας: πλήθος αναπληρωτών (γραφήματα)

Η πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών 2019-2020 για ειδική αγωγή και γενική εκπαίδευση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 05/09/19. Οι προσλήψεις αναπληρωτών ειδικοτήτων Α/θμιας εκπαίδευσης στην πρώτη φάση ήταν 3655.

Οι προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους ωραρίου ανήλθαν σε 3373.

Η περιφέρεια με τις περισσότερες προσλήψεις πλήρους ωραρίου είναι η περιφέρεια Αττικης (29,3%) ενώ σημαντικός αριθμός προσλήψεων αφορούν την περιφέρεια Κρήτης (11,1%) και την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (13,3%).

Οι λιγότερες προσλήψεις πλήρους ωραρίου έγιναν στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (2,4%) και την περιφέρεια Ηπείρου (1,7%).

Οι προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου ανήλθαν σε 282.

Η περιφέρεια με τις περισσότερες προσλήψεις μειωμένου ωραρίου είναι η περιφέρεια Αττικης (22,3%) ενώ σημαντικός αριθμός προσλήψεων αφορούν την περιφέρεια Κρήτης (12,4%) και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (13,3%).

Οι λιγότερες προσλήψεις μειωμένου ωραρίου έγιναν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (1,1%).

Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των προσληφθέντων αναπληρωτών Α/θμιας ΕΔΩ και των προσληφθέντων αναπληρωτών Β/θμιας ΕΔΩ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα