Σταθερή ημερομηνία πληρωμής αναπληρωτών

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. με αφορμή την μη καταβολή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αποτελούν μια κατηγορία εργαζομένων που υπηρετούν τα Δημόσια Σχολεία της χώρας για πολλά χρόνια, εξαιτίας της αδιοριστίας που έχει επιβληθεί κυρίως από το 2010 και εξής, και σε συντριπτικό ποσοστό διαμένουν μακριά από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κάθε μήνα έχουν σταθερά πάγια έξοδα, που σε πολλές περιπτώσεις αφορούν δύο κατοικίες – μόνιμη και προσωρινή. Δυστυχώς και τη φετινή σχολική χρονιά δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία πληρωμών, γεγονός που επιφέρει σημαντικά καθημερινά προβλήματα προγραμματισμού, ακόμη και επιβίωσης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Η ευθύνη βρίσκεται στην επιτελική δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων μιας και καθυστερεί σημαντικά η καταβολή της μηνιαίας μισθοδοσίας στις ΔΙΠΕ.

Επαναφέρουμε, γι’ άλλη μια φορά το αίτημα της σταθερής ημερομηνίας πληρωμής των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να λύσει το ζήτημα με την έγκαιρη και χρονικά σταθερή μισθοδοσία των συναδέλφων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online