Σεμινάριο “Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν” από την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων διοργανώνει τετραήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο με τίτλο “Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν” στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, από την Τετάρτη 6 έως και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

α θέματα που θα παρουσιαστούν, με εισηγήσεις και εργαστήρια, αφορούν:

  • Εικαστικές δημιουργίες που προετοιμάζουν για την πανελλαδική ομαδική έκθεση των εικαστικών εκπαιδευτικών με θέμα «εικαστικοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν».
  • Θέματα παιδαγωγικά και εργασιακά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κυρίως της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές).

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει εγκρίνει άδεια για την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 για τους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Η άδεια αφορά μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στους νομούς: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πηγή Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online