Πράσινο φως λοιμωξιολόγων για άνοιγμα β/θμιας την 1 Φλεβάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων έγινε σε θετικό κλίμα και δόθηκε το πράσινο φως για την επιστροφή των υπόλοιπων μαθητών στα θρανία την μεθεπόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου. Πάντως ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο  στις κόκκινες περιοχές να λειτουργήσουν δια ζώσης μόνο τα Γυμνάσια και οι μαθητές του Λυκείου να συνεχίσουν το μάθημα με τηλεκπαίδευση.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, παρουσίασε τους «32» της επιτροπής το σχέδιο της κυβέρνησης για την δια ζώσης λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων.

Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία θα γίνει με αυστηρά μέτρα ενώ αναμένεται στην πλατφόρμα για δωρεάν τεστ να προστεθούν εκτός από τους εκπαιδευτικούς και οι μεγαλύτεροι μαθητές ώστε να μπορούν όποτε το επιθυμούν και με την συγκατάθεση των γονέων τους να υποβάλλονται σε τεστ.

Επίσημες ανακοινώσεις για την το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αναμένεται να κάνει στην απογευματινή ενημέρωση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πηγή In.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...