Πολύτεκνοι Αναπληρωτές: “η φτώχεια είναι προ των πυλών”

Aνοιχτή επιστολή του Συντονιστικού Πολυτέκνων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών αναφορικά με τον νόμο των διορισμών 4589/2019

“Αθήνα 17/08/2020

Προς τον αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη Κυριάκο,

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Είμαστε πολύτεκνοι οικογενειάρχες και έχουμε τη χαρά και την ευλογία να μεγαλώνουμε πολλά παιδιά. Εδώ και 1,5 χρόνο υφιστάμεθα έναν άνευ προηγουμένου κοινωνικό ρατσισμό, από το Υπ. Παιδείας.

Ξεκίνησε από τον κ. Γαβρόγλου και δυστυχώς συνεχίζεται συστηματικότερα από τη νυν υπουργό, κ. Νίκη Κεραμέως. Συγκεκριμένα εφαρμόζει έναν προδήλως αντισυνταγματικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ (τον οποίο η ίδια καταψήφισε), o οποίος συνιστά μνημείο ρατσισμού και προσωπικής εμπάθειας κατά των πολυτέκνων!

Τα πρώτα αποτέλεσματά του θα φανούν σε λίγες μέρες, όταν δεν θα επιστρέψουμε στα σχολεία ως εκπαιδευτικοί αλλά θα παραμείνουμε άνεργοι! Η φτώχεια είναι προ των πυλών και θα χτυπήσει την πόρτα των σπιτιών μας πλήττοντας κατ΄ εξοχήν τα πολλά μας παιδιά!

κ. Πρωθυπουργέ,

Χτυπήσαμε την πόρτα της κ. Κεραμέως πολλές φορές αυτούς τους 13 μήνες διακυβέρνησής σας! Ζητήσαμε διάλογο, ζητήσαμε μια εξήγηση για την επερχόμενη ανεργία στην οποία μας καταδικάζει! Δυστυχώς, η Υπουργός πιθανώς θεώρησε ότι τα παιδιά μας και εμείς δεν αξίζουμε 10 λεπτά από τον χρόνο της.

Πλέον, το φάσμα της ανεργίας και της ανέχειας πλανιέται πάνω από τις πολύτεκνες οικογένειές μας. Γνωρίζοντας ότι έχετε βεβαρημένο πρόγραμμά, αλλά όντας βέβαιοι για την ευαισθησία σας στο θέμα των πολύτεκνων οικογενειών, ΖΗΤΟΥΜΕ Να μας δεχθείτε για ακρόαση (μαζί ή χωρίς τα πολλά μας παιδιά), ώστε να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημά μας και να βρεθεί μια συνταγματική, ηθική και δίκαιη λύση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online