ΠΑΣΑΔ: χωρίς κόφτη η παράλληλη-δεν θα γίνεται βελτίωση θέσης

Ενημέρωση του Πανελλήνιου Σύλλογου Αναπληρωτών Δασκάλων για παράλληλες, ΖΕΠ, ΔΥΕΠ και βελτίωση θέσης. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

Η Α’ φάση προσλήψεων μετατίθεται κατά πάσα πιθανότητα για αύριο καθώς υπήρξε νέα επικαιροποίηση των κενών. Σύμφωνα με τη διεύθυνση της Ειδικής, στην παράλληλη στήριξη θα υπάρξει ένας εξορθολογισμός ώστε να κατανεμηθούν οι εκπαιδευτικοί ομοιόμορφα (π.χ να μην έχει ένα σχολείο 7 παράλληλες και το διπλανό 2 ενώ υπάρχουν ανάγκες και στα δύο) και δε θα υπάρξει ο λεγόμενος “κόφτης”, που κυκλοφορεί ως πληροφορία τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, και σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, οι προσλήψεις της παράλληλης θα κινηθούν πάνω-κάτω στα περσινά επίπεδα ενώ προς ίδρυση βρίσκονται νέα τμήματα ένταξης, τα οποία θα δοθούν πιθανότατα ως κενά μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Οι προσλήψεις ΖΕΠ εκτιμούμε πως θα περιλαμβάνονται στη β’ φάση και οι ΔΥΕΠ βρίσκονται προς υπογραφή στο γραφείο της υπουργού, οι οποίες όμως πιθανόν να καθυστερήσουν και να μην τρέξουν στη Β’ φάση αλλά λίγο αργότερα.

Ως προς τις τρίμηνες συμβάσεις, ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι αυτονόητη φέτος η ανανέωση τους μες στη χρονιά. Τέλος, μας έγινε γνωστό, από τη Διεύθυνση Προσωπικού, πως βελτιώσεις θέσεων δε θα μπορούν να γίνουν πάρα μόνο για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Για οτιδήποτε νεότερο, θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online