ΠΑΣΑΔ: το 70% των κενών θα καλυφθεί στην α φάση αναπληρωτών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων κοινοποίησε σήμερα 20-8-21 ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την Α’ φάση προσλήψεων. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

“Η Α’ φάση προσλήψεων, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, εκτιμούμε πως θα καλύψει το 70% των δοθέντων από τις διευθύνσεις κενών, τα οποία πιθανολογούμε ότι θα κυμανθούν κοντά στο 2000 στους ΠΕ 70 και περίπου ίδιο στους ΠΕ 60, με αυξητική μάλλον τάση.

Προφανώς, μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να είναι σύμφωνοι με το παραπάνω, όταν η ανάγκη και απλή λογική το ανέτρεψαν, ως πρακτική, 6 χρόνια πριν. Γι’αυτό, ζητάμε την κάλυψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ στην Α’ φάση!

Οι μαθητές ΠΡΕΠΕΙ να έχουν τον εκπαιδευτικό στην τάξη κι ο εκπαιδευτικός ΠΡΕΠΕΙ να είναι από νωρίς στο σχολείο του για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στα όσα το ίδιο το Υπουργείο του ζητά. Όπως φαίνεται, μετά από συνεχείς πιέσεις, πολλές διευθύνσεις θα δώσουν τελικά, ως κενά και τις άδειες των νεοδιόριστων.

Παραμένουμε στην αρχική μας εκτίμηση πως ΖΕΠ και ΔΥΕΠ θα είναι εκτός Α’ φάσης. Οι προσλήψεις ΣΜΕΑΕ θα γίνουν μάλλον με βάση τα περσινά κενά, καθώς τα νέα Τ.Ε. που ιδρύθηκαν θεωρούμε ότι δε θα περιλαμβάνονται ως κενά στην Α’ φάση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online