ΠΑΣΑΔ: πολιτική απόφαση η μη ένταξη παράλληλης/ΖΕΠ στην α’ φάση

Ενημέρωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων για την α’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών

“Η τελευταία πληροφορία κάνει λόγο για 260 προσλήψεις ΠΕ70 σε ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ σε σύνολο 700 προσλήψεων γι’ αυτά τα δύο προγράμματα για όλη την πρωτοβάθμια (οι υπόλοιποι είναι νηπιαγωγοί και ειδικότητες).

Εν αναμονή της α’ φάσης αναπληρωτών, παρακολουθούμε ένα καλοστημένο παιχνίδι αντικρουόμενων και συγκεχυμένων πληροφοριών από το υπουργείο, το οποίο δεν έχει προηγούμενο.

Το γεγονός ότι η παράλληλη στήριξη και το ΖΕΠ δε θα ενταχθούν στην α’ φάση είναι καθαρά πολιτική απόφαση και θα πρέπει να εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό, δεδομένων των κατάφωρων αδικιών που θα προκύψουν.

Η δική μας εκτίμηση για τα πραγματικά κενά των ΠΕ70 είναι ότι πλησιάζουν τις 6.000. Οι περιφέρειες έδωσαν μόλις 3.800 κενά και η α’ φάση δε θα καλύψει καν το 100% αυτής της πλασματικής εικόνας κενών.

Απαιτούμε με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση την πλήρη κάλυψη των πραγματικών κενών σε δασκάλους, καθότι με οποιονδήποτε άλλον τρόπο επιστροφή στην εκπαιδευτική κανονικότητα, η οποία διατυμπανίζεται εδώ και μήνες, δεν μπορεί να υπάρξει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online