Οργανικά κενά α/θμιας-β/θμιας ανά ειδικότητα και περιοχή

Ο Πάνος Ντούλας, καθηγητής Αγγλικών μας έστειλε μια μελέτη του για τα οργανικά κενά Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων 2021 με αναλυτικούς και συγκεντρωτικούς πίνακες ανά ειδικότητα και περιοχή.

Η μελέτη του συναδέλφου καταλήγει πως τα επίσημα οργανικά κενά που δίνει το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας με τους ιδιαίτερα αυστηρούς αλγόριθμους υπερβαίνουν τις 15.000 αθροιστικά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, μόνο στη Γενική Αγωγή, σε όλες τις ειδικότητες και βαθμίδες.

“Οι 10.500 διορισμοί που έχει προαναγγείλει το Υπουργείο δεν φτάνουν, πόσο μάλλον οι μόλις 5.250 προσλήψεις μονίμων που εξήγγειλε για φέτος: εδώ υπάρχουν Νομοί της χώρας που ξεπερνάνε ή αγγίζουν τα 1.000 κενά! Κατ’ ελάχιστον, θα έπρεπε να γίνουν αυτές οι 15.655 διορισμοί φέτος και αυτό χωρίς καν να υπολογίζουμε τμήματα μικρότερα (τα κενά αυτά έχουν υπολογιστεί με 25-27 μαθητές ανά τμήμα!), ή άλλες ειδικές κατηγορίες κρίσιμες για τη λειτουργία της εκπαίδευσης (Ειδική Αγωγή, ΕΕΠ-ΕΒΠ, Παράλληλη, Ενισχυτική, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, κ.ά.) που κάθε χρόνο απαιτούν δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικών”.

Η μελέτη με πίνακες για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ανά ειδικότητα και ανά περιοχή είναι διαθέσιμη παρακάτω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online