Μαθητής βρήκε κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο ψωμί

Η μητέρα ενος μαθητή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα. Το συγκεκριμένο ψωμάκι είχε δοθεί στον μαθητή μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering.

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εξέφρασε, με έγγραφό του προς το Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.

Ο Γιάννης Κρεμύδας ζήτησε τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής.

Εξάλλου, εκπρόσωπος του Δήμου Φυλής ανέφερε πως ο Δήμος δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα. Σε επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου με τη Διευθύντρια του Σχολείου Σοφία Παππού, η τελευταία του γνωστοποίησε ότι έχει προβεί στις προβλεπόμενες, από το νόμο, ενέργειες.

Την ίδια ώρα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καταγγείλει πως τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Πηγή in.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online