Μακρή: θα είμαστε επιεικείς με τις βεβαιώσεις των τεστ τη Δευτέρα

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 σχετικά με την υποχρέωση επίδειξης αρνητικού τεστ για τη συμμετοχή στη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία που ξεκινάει για τα Λύκεια όλης της χώρας τη Δευτέρα 12 Απριλίου, επισήμανε πως όσοι μαθητές δεν φέρουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος “δεν θα παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε και θα μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση“.

Για τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στη διάθεση των τεστ στα φαρμακεία ή κ. Μακρή εμφανίστηκε καθυσηχαστική. “Όσοι εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι υπόχρεοι και συνεπώς και δικαιούχοι των self tests. Να μην ανησυχεί κανείς. Είναι όλα προγραμματισμένα. Συνεχώς προστίθενται νέοι ΑΜΚΑ και κατηγορίες. Αν κάποιος πήγε το πρωί και δεν μπόρεσε να προμηθευτεί το τεστ μπορεί να ξαναπάει το απόγευμα“.

Ωστόσο, η Υφυπουργός αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες υλοποίησης της διανομής χιλιάδων αυτοδιαγνωστικών τεστ σε στενά χρονικά όρια, είπε ότι θα υπάρξει κάποια επιείκεια την πρώτη μέρα, η οποία βεβαίως δεν μπορεί να οδηγήσει σε γενίκευση ή επανάληψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online