Μακρή: δεν θα κλείνουν τμήματα και σχολεία όταν εντοπίζονται κρούσματα

Συνέντευξη σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων έδωσε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζωή Μακρή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η κ. Μακρή διευκρίνισε πως θα προσδιοριστούν – εξειδικευτούν τις ημέρες που θα είμαστε κοντά στο άνοιγμα των σχολείων. Ανέφερε, ακόμα, σαφείς κανόνες όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς και τον εμβολιασμό τους και ότι αν δεν είναι εμβολιασμένοι, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή εργαστηριακό έλεγχο δύο φορές την βδομάδα με δική τους ευθύνη.

Η Υφυπουργός σημείωσε πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα περιλαμβάνουν το τι θα γίνει σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα σε σχολική αίθουσα και πρόσθεσε πως θα είναι διαφοροποιημένα από την προηγούμενη χρονιά λόγω του ότι φέτος προστέθηκε ο εμβολιασμός.

Η κ. Μακρή επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει οριζόντιο κλείσιμο σχολικής μονάδας ή τμημάτων όπως το προηγούμενο διάστημα, ενώ ανέφερε πως αυστηρά πρωτόκολλα θα ισχύουν και για τα φροντιστήρια. Υπογράμμισε πως οι ρυθμίσεις και τα μέτρα της πολιτείας είναι τέτοια ώστε η επιστροφή στα σχολεία και η δια ζώσης διδασκαλία να πραγματοποιηθούν με τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online