Λειτουργία Σχολείων Από 7-12-20 Έως Και 14-12-20 (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 5350/Β/5-12-20 έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00.

Για τα σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές ισχύουν τα εξής:

  • Αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδεων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων των ολοήμερων σχολείων, των γυμνασίων και λυκείων, των απογευματικών δραστηριοτήτων καθώς και των πάσης φύσεως εκπαιδευτικων δομών του παρόντος σημείου (συμπεριλαμβανομένων και των φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών, φορέων παροχής εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων, ξενόγλωσων ινστιτούτων κεπαίδευσης και πάσης φύσεως συναφών δομών).
  • Διενέργεια σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
  • Συνέχιση της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Η λειτουργία των δομών του προηγούμενου εδαφίου πραγματοποιείται με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και κατά τη διάρκεια της φυσικής αγωγής. Κατ’ εξαίρεση, η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική στις περιπτώσεις που δεν είναι συμβατή με τον βαθμό και το είδος της ειδικής εκπαίδευτικής ανάγκης.
  • Αναστολή λειτουργίας για τις δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δυνατότητα τηλε-εκπαίδευσης.
  • Εξαιρετικώς επιτρέπεται η συνέχιση της εκπαίδευσης των Συνοριακών Φυλακων Ορισμένου Χρόνου στη Σχολή Αστυφυλάκων (εσώκλειστη φοίτηση), τηρουμένων των μέτρων προστασίας της υγείας και αποφυγής διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ.

Πηγή Εθνικό Τυπογραφείο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online