Κορδής: την τετάρτη η ανακοίνωση των προσλήψεων αναπληρωτών

Ο Νεκτάριος Κορδής, Μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και τ. Αιρετός του ΚΥΣΔΕ ανακοίνωσε σε κοινωνικό δίκτυο πως οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα ανακοινωθούν αύριο Τετάρτη 25-8-21. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω.

“Για να μην υπάρχει αγωνία σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς, οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν αύριο! Λογικά μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν ανακοινωθεί όλα τα ονόματα! Είναι προφανές ότι θα καλυφθεί τμήμα των δηλωθέντων κενών που είναι πολύ λιγότερα από τα πραγματικά!

Επειδή ακούγεται έντονα ότι η κάλυψη θα αφορά το 70% των κενών, να τονίσω ότι δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλες τις ειδικότητες και τις βαθμίδες! Η Πέμπτη θα μας βρει με σοβαρά κενά σε Γενική και Ειδική Αγωγή. Σε Μουσικά Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά σχολεία!

Η επίφαση της κανονικότητας που θέλει να περάσει το υπουργείο με PLAN B…C…D… για το άνοιγμα των σχολείων δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι τα σχολεία θα ανοίξουν με χειρότερους όρους υγειονομικά και κυρίως παιδαγωγικά μετά από 2 χαμένες ουσιαστικά σχολικές χρονιές! Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online