Κλειστά για 2 εβδομάδες σχολεία/πανεπιστήμια Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου

Ο Σωτήρης Τσιόνδρας, καθηγητής λοιμωξιολογίας και επιστημονικός υπεύθυνος για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε πως τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου παρατείνονται μέχρι τη συμπλήρωση 2 εβδομάδων.

Υπενθυμίζουμε πως χθες Πέμπτη 5-3-20 αποφασίστηκε να κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια, θέατρα, τα αθλητικά κέντρα και κινηματογράφοι για 48 ώρες σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο, με την υποσημείωση πως θα γινόταν επανεκτίμηση της κατάστασης. Η σημερινή απόφαση παρατείνει τα έκτακτα μέτρα και επί πλέον αναφέρει πως οι αθλητικοί αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας.

Τα προληπτικά μέτρα αποφασίστηκαν λόγω της νοσηλείας στο νοσοκομείο του Ρίου 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού με καταγωγή από την Ηλεία στον οποίο ανιχνεύθηκε κορονοϊός το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ). Η σημερινή ανακοίνωση ανέφερε πως βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό άλλοι 14 άνθρωποι, συνταξιδιώτες του 66χρονου και επαφές τους, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα σε 45 (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online