Πολλά κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι αύριο 11 σχολεία στον δήμο Αθηναίων στο συγκρότημα Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων. Συγκεκριμένα, τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

 • 21ο ΓΕΛ
 • 40ο ΓΕΛ
 • 21ο Γυμνάσιο
 • 40ο Γυμνάσιο
 • 132ο Δημοτικό
 • 112ο Δημοτικό
 • 65ο Δημοτικό
 • 4ο Ειδικό Δημοτικό
 • 81ο Νηπιαγωγείο
 • 113ο Νηπιαγωγείο
 • 38ο Νηπιαγωγείο

Ακόμα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο ή θα ανοίξουν αργότερα τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα:

Δήμος Χαλκιδικής

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη αυτό οφείλεται στη χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε και στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Κεφαλονιά

Κλειστά θα μείνουν αύριο Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά από απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Λήμνος

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Φλώρινας

Με ανακοίνωσή της η δημοτικά αρχή κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Θεσσαλία

Kλειστά θα μείνουν αύριο όλα τα σχολεία στον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση » Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσης – παγετού) που επικρατούν σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου».

Έβρος

Σύμφωνα με το  e- evros.gr tα σχολεία στην Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά. Στον Δήμο Διδυμοτείχου η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, και η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στην ημέρα. Στον Δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά, και εκεί η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην ημέρα.

Χανιά

Σύμφωνα με τον Flashnews.gr την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, τη Δευτέρα 25/2 στον δήμο Πλατανιά, έλαβε ο δήμος λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί σε Σκηνέ, Καμισιανά και Βουκολιές. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στον δήμο Χανίων καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και στον Αποκόρωνα, έλαβε ο δήμος. Αντίθετα, στον δήμο Κισσάμου, θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία όχι όμως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Αν γνωρίζετε πως τα σχολεία θα είναι κλειστά σε κάποια άλλη περιοχή μπορείτε να μας ενημερώσετε με μήνυμα κάτω από αυτό το άρθρο ή μέσω της σελίδας επικοινωνίας.

Πηγή Καθημερινή Flashnews
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online