Κλείδωσε η 14 Σεπτέμβρη για την έναρξη των σχολείων

Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA ανέφερε πως “κλείδωσε” η ημερομηνία ανοίγματος των σχολείων για τις 14 Σεπτεμβρίου αντί της προκαθορισμένης 7ης Σεπτεμβρίου, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που ισχύουν αυτές τις ημέρες σχετικά με τη διασπορά του κορονοϊού.

Αναλυτικά ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ ανέφερε πως το κουδούνι για την έναρξη των σχολείων θα χτυπήσει τελικά στις 14 Σεπτεμβρίου και όχι στις 7, ωστόσο παραμένει σε ισχύ η έκκληση της κυβέρνησης να επιστρέψουν οι γονείς με τα παιδιά τους από τις διακοπές, έτσι ώστε να μπορούν οι επιδημιολόγοι να πάρουν πιο σαφή δεδομένα για την Αττική, τα μεγάλα αστικά κέντρα και και γενικότερα για όλη την Ελλάδα.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα οι επιδημιολόγοι προτείνουν να ανοίξουν τα σχολεία μια εβδομάδα αργότερα από την αρχική ημερομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου. Οι ανακοινώσεις έρχονται την ερχόμενη εβδομάδα από την κα Κεραμέως.

Αν τα δεδομένα των επόμενων ημερών δεν είναι ενθαρρυντικά μπορεί να έχουμε επανασχεδιασμό του τρόπου λειτουργίας των σχολείων και όχι περαιτέρω παράταση .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...