Κεραμέως: οι διαδηλώσεις καθυστερούν το άνοιγμα των σχολείων

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR για το άνοιγμα των σχολείων και τις προαγωγικές εξετάσεις. Για το άνοιγμα των σχολείων είπε πως η ηγεσία του υπουργείου είναι σε τακτική επαφή με τους επιδημιολόγους, μελετούν τα δεδομένα κάθε μέρα και παρακολουθούν πολύ στενά την εξέλιξη της πανδημίας.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εισήγηση από τους ειδικούς για άνοιγμα των σχολείων. Η κ. Κεραμέως σημείωσε πως στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες κάθε μέρα που γίνεται μια διαδήλωση απομακρύνει την επιστροφή στην όποια κανονικότητα, είτε αυτή αφορά άνοιγμα σχολείων, είτε οτιδήποτε άλλο.

Η Υπουργός ανέφερε πως υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου επειδή έχουν μείνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα σχολεία κλειστά και επειδή πλησιάζουν οι εξετάσεις. Προτεραιότητα του υπουργείου είναι, ωστόσο, να ανοίξουν όλα τα σχολεία υπό τις συνθήκες που θα υποδείξουν οι ειδικοί.

Η κ Κεραμέως πρόσθεσε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τις προαγωγικές εξετάσεις. Την περασμένη σχολική χρονιά οι σχετικές αποφάσεις ελήφθησαν πολύ αργότερα. Θα εξεταστούν όλα τα σενάρια. Η Υπουργός τόνισε πως έχουν ήδη γίνει πολλές προσαρμογές στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπως η μείωση της ύλης 20- 30 % στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online