Κεραμέως: ανοιχτό το ενδεχόμενο δια ζώσης μαθημάτων τις γιορτές

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN απάντησε σε ερωτήματα για το άνοιγμα των σχολείων. Η Υπουργός υπογράμμισε πως: “Καταλαβαίνω πλήρως τις αγωνίες όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Περιμένουμε να δούμε όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία. Απόφαση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. θα συζητήσουμε με τους ειδικούς. Προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία“.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπάρχει σκέψη να μην ανοίξουν τα σχολεία πριν από τις εορτές απάντησε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση επ αυτού, όμως προτεραιότητα είναι να ανοίξουν όλα τα σχολεία με πρώτα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιοριστούν οι μέρες διακοπών των Χριστουγέννων ώστε να γίνουν μαθήματα δια ζώσης.

Σε ερώτηση ποια είναι η άποψή της στην πιθανότητα να ανοίξουν τα σχολεία μια εβδομάδα πριν τις εορτές, η Υπουργός απάντησε πως το άνοιγμα των σχολείων είναι σύνθετη διαδικασία και είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online