Καθολική εφαρμογή τηλεκπαίδευσης στην Κεντρ. Μακεδονία (δελτίο τύπου)

Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για την καθολική εφαρμογή τηλεκπαίδευσης μετά την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας:

“Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και, μετά την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της κακοκαιρίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε διαδικτυακά σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας για να συνομιλήσει με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόπτσης επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Κοπανού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων όπου διαπίστωσε την αρτιότητα του μηχανισμού τηλεκπαίδευσης και την πλήρη συμμετοχή των μαθητών.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας έχει επιτύχει τη δημιουργία ενός άριστου μηχανισμού, ο οποίος λειτουργεί άψογα και άμεσα, εντός της ίδιας μέρας από την απόφαση αναστολής της δια ζώσης διδασκαλίας. Μέσα από τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, το σύγχρονο σχολείο μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής και να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του”.

Πηγή ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online