Ημερίδα OMEP για την αξιοποίηση ΤΠΕ στη διδασκαλία

To Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου της OMEP διοργανώνει εισήγηση και εργαστήριο τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 με τίτλο «Αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη προσχολικής αγωγής».

Την εισήγηση και το εργαστήριο θα πραγματοποιήσει ο Σωτήρης Κολεμένος, Επιμορφωτής ΤΠΕ Β’ Επιπέδου ΠΕ60/70. Κατά τη διάρκεια της εισήγησης και του εργαστηρίου θα προταθούν και θα παρουσιαστούν στην πράξη συγκεκριμένα λογισμικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν στο νηπιαγωγείο.

Στόχος είναι, αφενός να διερευνηθούν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που παρέχουν οι ΤΠΕ στα παιδιά, αφετέρου να βοηθηθεί ο/η νηπιαγωγός ως προς την επιλογή κατάλληλων εργαλείων ΤΠΕ και την ενσωμάτωση αυτών στην καθημερινή πρακτική τους στην τάξη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από υπολογιστή που θα παρέχεται ατομικά (ή ανά ζεύγη) να εφαρμόζουν, να διερευνούν τις δυνατότητες των λογισμικών και να ανταλλάσσουν απορίες και προβληματισμούς με τον υπεύθυνο του εργαστηρίου.

Η εισήγηση και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο εργαστήριο πληροφορικής του 49ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Παρ. Αυστραλίας 41) και ώρα 5:00μ.μ. – 9:00μ.μ.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα θα είναι το εξής:
5:00μ.μ. – 7:00μ.μ. Εισήγηση
7:00μ.μ. – 7:15μ.μ. Διάλειμμα
7:15μ.μ. – 9:15μ.μ. Εργαστήριο (για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων είναι απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής για το εργαστήριο: 6942898795 Ε. Χειμώνα (ημέρες επικοινωνίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες επικοινωνίας: 6:00μ.μ. – 9:00μ.μ.)

Πηγή OMEP
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online