Εργαστήριο “Εκπαιδευτική προσέγγιση του κινηματογράφου”

H Παιδαγωγική ομάδα “Σκασιαρχείο. Πειραματικοί ψηλαφισμοί για ένα σχολείο της κοινότητας”, διοργανώνει εργαστήριο με θέμα “Εκπαιδευτική προσέγγιση του κινηματογράφου” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στο 76ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κυκλώπων 6, Πετράλωνα) με εμψυχωτή των Δημήτρη Γουλή.

Πληροφορίες για τον εμψυχωτή

Ο Δημήτρης Γουλής σπούδασε Παιδαγωγικά στην Αλεξανδρούπολη και το 2010 ολοκλήρωσε τη διατριβή του στη παιδική λογοτεχνία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δίδαξε παιδική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα μαθήματα “Εικόνα του βιβλίου/εικόνες της οθόνης για παιδιά” και “Εικονογραφημένο βιβλίο” στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης. Σήμερα είναι μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά μπορούν να συμμετέχουν και όσοι/όσες ενδιαφέρονται για το θέμα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online