Επιστολή επιμορφούμενων ΕΚΠΑ προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας Και Θρησκευμάτων

Επιμορφούμενοι του ετησίου προγράμματος εξειδίκευσης Ειδικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έστειλαν ανοικτή επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ζητώντας το πρόγραμμα που παρακολουθούν, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019, να ληφθεί υπόψη στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 για διορισμό εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγή. Ολόκληρη η επιστολή:

Προς Τον κ. Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου Κωνσταντίνο,
Την κ. Υφυπουργό Παιδείας κ. Τζούφη Μερόπη,

Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΕΑ/2019 ΕΑΕ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΑΕ ΤΗΣ ΕΚΠΑ (ΤΜΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019)

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε την προβληματική μας, αναφορικά με τη δυνατότητα ένταξης του ετησίου προγράμματος εξειδίκευσης Ειδικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του κ. Παπαδάτου, διάρκειας 500 ωρών, με ολοκλήρωση του προγράμματος τον Ιούνιο του 2019, στον προκηρυγμένο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 για διορισμό εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής.

Το πρόγραμμα αυτό μοριοδοτείται και ικανοποιεί τις προϋποθέσεις για την ένταξή μας στους επικουρικούς πίνακες Ειδικής Αγωγής. Από την πλευρά μας, ως επιμορφούμενοι, έχουμε ολοκληρώσει τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, πλην ελαχίστων εναπομεινάντων, έχουμε καταρτιστεί επιστημονικά, έχουμε ολοκληρώσει την πρακτική μας άσκηση σε δομές της ΕΑΕ, το οποίο είναι καίριας αξίας, και έχουμε καταθέσει την τελική εργασία περί της παιδαγωγικής αξιολόγησης.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα η συμμετοχή μας στην προκήρυξη και η ένταξή μας στους επικουρικούς πίνακες ΕΑΕ, το οποίο θα κρίνει την επαγγελματική μας εξέλιξη. Επί της ουσίας, για ελάχιστες μέρες, μιας και το πρόγραμμα του ΕΚΠΑ λήγει τον Ιούνιο, χάνουμε το πλεονέκτημα να διεκδικήσουμε μια θέση εργασίας στην Ειδική Αγωγή.

Για το πρόγραμμα αυτό, για το οποίο κοπιάσαμε αυτή τη χρονιά, αφιερώσαμε χρόνο μελέτης, επιβαρυνθήκαμε οικονομικά, αφιερώσαμε ώρες στις δομές ΕΑΕ για την πρακτική μας και θέσαμε τους εαυτούς μας διαθέσιμους να παρέχουμε στα παιδιά αυτά τις γνώσεις, το γνήσιο ενδιαφέρον και την κατάρτισή μας, προσδοκώντας και εμείς από την πλευρά μας, τη δυνατότητα να τα εφαρμόσουμε άμεσα στο εκπαιδευτικό πλαίσιο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Επιπροσθέτως, ανάμεσά μας, πέρα από δασκάλους-φιλολόγους, υπάρχουν και ειδικότητες χαμηλής συχνότητας προσλήψεων, όπως αυτοί της Αγγλικής, Γαλλικής, Γυμναστές, Μηχανολόγοι, Κοινωνιολόγοι και λοιποί, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία και το πλεονέκτημα να προσφέρουν μέσω της προκήρυξης, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης της Ειδικής Αγωγής περαιτέρω.

Ως προς τούτο, αιτούμαστε κατά θερμή παράκληση, επικαλούμενοι τη λογική και το συναίσθημά σας, την ένταξή μας στην προκήρυξη ΕΑΕ με την υποβολή από μέρους μας μιας βεβαίωσης παρακολούθησης του προγράμματος του ΕΚΠΑ και με τη λήξη του προγράμματος τον Ιούνιο του 2019, να καταβάλουμε επιπροσθέτως τον τίτλο παρακολούθησης και τη χρονοβεβαίωση. Θεωρούμε σημαντική αδικία για εμάς για ελάχιστες μέρες να αποκλειστούμε από τις αιτήσεις. Έχουμε κοπιάσει ιδιαίτερα, ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα κυριολεκτικά σε λίγες μέρες, έχουμε καλύψει το θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι, έχουμε υψηλό επίπεδο κατάρτισης, θέλουμε να προσφέρουμε στην ΕΑΕ και θα το εκτιμούσαμε δεόντως να μας παρέχετε την δυνατότητα αυτή.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και προσδοκούμε τις καίριες και ευσυνείδητες ενέργειές σας για να έχουμε μια θετική έκβαση της υποθέσεώς μας.

Την επιστολή συνυπογράφουν οι 70 επιμορφούμενοι του προγράμματος Ιουνίου 2019, αδημονώντας για μια θετική λύση της κατάστασης:

 1. Ευσταθίου Σοφία
 2. Θεοχαροπούλου Ελευθερία
 3. Μελισσουργάκη Χρυσή
 4. Βελεχέρη Αναστασία
 5. Θεοδωρακοπούλου Παρασκευή
 6. Γκουντουφά Στυλιανή
 7. Ευαγγελίου Μυρτώ
 8. Καψαλίδη Βασιλική
 9. Αγγελακοπούλου Αντωνία
 10. Μπογατσά Αλεξάνδρα
 11. Κορδάκης Παύλος
 12. Γούδα Σταυρούλα
 13. Αθανασίου Γεωργία
 14. Κουκοράβα Νικολέτα
 15. Ζαργούρα Βασιλική
 16. Μάμμα Γεωργία
 17. Καλαρύτης Γεώργιος
 18. Τσιριγώτη Χριστίνα
 19. Γεωργοπούλου Αναστασία
 20. Μωραΐτη Ελένη
 21. Κελλίδης Γεώργιος
 22. Βυθούλκα Ρουμπίνη
 23. Ασκαρίδου Ροδούλα
 24. Ζαγκανάς Παναγιώτης
 25. Ανεζάκη Μαρία
 26. Ανδρουλιδάκη Αικατερίνη
 27. Αγγέλη Κων/να
 28. Κανδαράκη Νεκταρία
 29. Τοτόμη Χρυσάνθη
 30. Κορμπόπουλος Σταύρος
 31. Βασιλάκη Μαρία
 32. Βουδομμάτη Στεργίου Ελένη
 33. Αλεφάντη Αναστασία
 34. Φίλιου Γεωργία
 35. Ζαχαροπούλου Μαρία-Ιωάννα
 36. Μοσχοπούλου Ευτυχία
 37. Παπαδάκη Γεωργία
 38. Παπασακελλαρίου Παναγιώτα
 39. Σκουτέρη Βρησηίδα
 40. Δελή Αγγελική
 41. Τσετσένη Μαρίνα
 42. Φαβατάς Θεοχάρης
 43. Φλώρου Αντιγόνη
 44. Παπαζήση Αναστασία
 45. Σαββίδης Γεώργιος
 46. Παπαευαγγέλου Ελένη
 47. Νεοφωτίστου Άρτεμις-Γεωργία
 48. Πεϊόγλου Σοφία
 49. Πυλαρινού Άννα-Μαρία
 50. Τσολάκου Μαρία
 51. Σιαστάθη Αθηνά-Βιργινία
 52. Παλιοκώστα Γεωργία
 53. Λάζου Άννα
 54. Παπανικολάου Ειρήνη
 55. Χρηστάκη Ειρήνη
 56. Σαμπατακάκη Ευαγγελία
 57. Λυμπέρη Βασιλική
 58. Mοσχοβάκη Μαρία
 59. Ζέρβας Άγγελος
 60. Αναστασοπούλου Ευγενία – Θεοδώρα
 61. Καπρέτσου Αιμιλία
 62. Δράκος Ιωάννης
 63. Κέκκα Διαμαντούλη Ηλέκτρα-Μαρία
 64. Μπουσάι Πάολα
 65. Κρασιμίρα Τριφόνοβα
 66. Βογιατζάκη Ειρήνη
 67. Κουτσογιάννη Αναστασία
 68. Κουκουλάρη Χριστίνα
 69. Μιγκίρου Μαρία
 70. Ζερβούδακη Παναγιώτα Νικολέτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online