Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στον προγραμματισμό

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει διαδικτυακό πρόγραμμα επιμόρφωσης για την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού Python.

Στόχοι προγράμματος

  • Να υποστηριχτούν οι συμμετέχοντες ώστε να μάθουν να προγραμματίζουν με τη γλώσσα προγραμματισμού Python χρησιμοποιώντας μια πρακτική προσέγγιση, κάτω από τη θεώρηση ότι ο προγραμματισμός αφενός διδάσκει ένα νέο τρόπο σκέψης και αφετέρου αποτελεί απαραίτητο τμήμα της παιδείας για τον πολίτη του 21ου αιώνα.
  • Να παραχθούν διαδικτυακά διδακτικά υλικά, σύμφωνα με τις ανάγκες της διδακτέας ύλης των μαθημάτων Πληροφορικής της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Να μορφοποιηθεί μία κοινότητα πρακτικής, η οποία θα προωθήσει περαιτέρω την υπολογιστική σκέψη και τον προγραμματισμό με την Python στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 12 εβδομάδων χρηματοδοτείται από την Google και θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες.

Θα προσφερθεί σε τρεις σειρές (τρία τμήματα) ασύγχρονων διαδικτυακών μαθημάτων, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020. Το πρώτο τμήμα της επιμόρφωσης ξεκινά στη 1/2/2020.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής με συνολικό φόρτο 60 ωρών και σ’ αυτό θα γίνουν δεκτοί εκπαιδευτικοί και μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης συμμετοχής ΕΔΩ.

Πηγή Πανεπιστήμιο Πατρών
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online