Ενημέρωση για όσους δεν μπορούν να παραλάβουν το self test

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του αναγνώστη μας Σεραφείμ Λάππα, σχολικού νοσηλευτή ΠΕ25, σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι δεν μπορούν να παραλάβουν το self test εξαιτίας προβλήματος της πλατφόρμας.

Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), το διοικητικό και το λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των οποίων ο ΑΜΚΑ δεν εμφανίζεται, ώστε να παραλάβουν τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο από το φαρμακείο, μπορούν να μεταβαίνουν για αυτοδιαγνωστικό έλεγχο ( rapid test ή PCR test), είτε σε μια από τις δημόσιες δομές ( μπορείτε να τις βρείτε εδώ: self-testing.gov.gr. ), είτε σε κάποια ιδιωτική δομή.

Το rapid test ή το PCR μπορούν να έχουν γίνει εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν από την Δευτέρα και πρέπει να δηλωθεί το αποτέλεσμα πριν την προσέλευση στο σχολείο, στην πλατφόρμα selftesting.gov.gr. Επίσης ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος είναι υποχρεωτικός και σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online