Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το ΥΠΠΕΘ σε συνεργασία με το ΥΝΑΝΠ ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες για παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους (διάστημα μετακινήσεων από 20-12-17 έως και 08-01-18).

Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα αναφέρεται α) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, β) το σχολείο που υπηρετούν, και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Η βεβαίωση μπορεί να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε αντίγραφο (εκτύπωση ή φωτοτυπία από fax ή email).

Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα). Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες που συμμετέχουν είναι οι: ANEK LINES, BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, KEFALONIAN LINES, SEAJET, SUPERFAST FERRIES και ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online