Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το ΥΠΠΕΘ σε συνεργασία με το ΥΝΑΝΠ ανακοίνωσαν συμφωνία με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες για παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους (διάστημα μετακινήσεων από 20-12-17 έως και 08-01-18).

Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα αναφέρεται α) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, β) το σχολείο που υπηρετούν, και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Η βεβαίωση μπορεί να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε αντίγραφο (εκτύπωση ή φωτοτυπία από fax ή email).

Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα). Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες που συμμετέχουν είναι οι: ANEK LINES, BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, KEFALONIAN LINES, SEAJET, SUPERFAST FERRIES και ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...