Διαμονή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο Ρέθυμνο: στο επίκεντρο το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης Στέλιος Ορφανουδάκης είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς του νομού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το οξύ πρόβλημα εύρεσης στέγης από αναπληρωτές καθηγητές.

Όπως τόνισε ο Ορφανουδάκης το συγκεκριμένο πρόβλημα λειτουργεί αποτρεπτικά σε πολλούς αναπληρωτές προκειμένου να δηλώσουν το Ρέθυμνο στις προτιμήσεις τους και μεσοπρόθεσμα θα φανούν οι επιπτώσεις του στη στελέχωση των σχολείων του νομού, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως παρατηρείται αργοπορημένη στελέχωση έως και υποστελέχωση αυτών από την πλευρά της πολιτείας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή δήλωσε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει κατανόηση και συνεργασία από την πλευρά της τοπικής κοινωνίας στο θέμα της ενοικίασης κατοικιών τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ( φοιτητές, καθηγητές) προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα από τη νέα χρονιά οι σχολικές μονάδες του Νομού, αλλά και να συνεχίσει το Ρέθυμνο να είναι ψηλά στις προτιμήσεις των υποψηφίων φοιτητών.

Πηγή Goodnet.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online