Διαγωνισμός STEM STARS GREECE για μαθητές 14-18 ετών

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός SciCo, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, διοργανώνουν το διαγωνισμό STEM STARS GREECE, ο οποίος πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός STEM STARS GREECE έχει σκοπό να υποστηρίξει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει μαθητές και μαθήτριες 14 έως 18 χρονών, με ιδιαίτερη κλίση και ταλέντο στις φυσικές επιστήμες, την τεχνολογία, τη μηχανική ή τα μαθηματικά (STEM).

Οι νικητές και νικήτριες του διαγωνισμού θα κερδίσουν σημαντικά βραβεία, όπως το να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό “International Science and Engineering Fair,” τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό επιστημών ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Anaheim της Καλιφόρνια των HΠΑ από τις 10 έως τις 15 Μαΐου 2020.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο της Ελλάδας και είναι μεταξύ 14 και 18 χρονών (Γ’ Γυμνασίου – Γ’ Λυκείου) κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού.

Όλες οι εργασίες-project υποβάλλονται ηλεκτρονικά κατά το διάστημα 16 Δεκεμβρίου 2019 έως 16 Φεβρουαρίου 2020, και η τελική λίστα με τους προκριθέντες θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2020 στην παραπάνω ιστοσελίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ.

Πηγή STEM Stars Greece
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online