Διαγωνισμός γραπτού λόγου στη μνήμη της Μαρίας Κιουρί

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκήρυξε διαγωνισμό γραπτού λόγου με θέμα «Μαρία Σκλοντόβσκα Κιουρί: η διακεκριμένη Πολωνίδα επιστήμονας και η προσφορά της στις Φυσικές Επιστήμες» στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κοινού Σχεδίου Δράσης Ελλάδας-Πολωνίας που υπεγράφη με αφορμή την Εκατονταετηρίδα από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γυμνασίων της χώρας και στόχος του είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους για την βραβευμένη με δύο Βραβεία Νόμπελ επιστημόνισσα Μαρία Σκλοντόβσκα Κιουρί και να τους προτρέψει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την μεγάλη προσφορά της στις Φυσικές Επιστήμες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, αφού συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με το θέμα, θα γράψουν κείμενο έως 700 λέξεις, εκτός διδακτικών ωρών. Οι εργασίες θα παραδοθούν από τους μαθητές στον Διευθυντή η τη Διευθύντρια του σχολείου τους έως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

Θα δοθεί 1ο και 2 ο Βραβείο στις δύο καλύτερες εργασίες και Έπαινος στις υπόλοιπες. Τα δύο αυτά βραβεία αντιστοιχούν σε τριήμερο ταξίδι των μαθητών που θα διακριθούν στην Βαρσοβία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.

Πηγή ΥΠΠΕΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online