Δια-δραστικό εκπαιδευτικό εργαστήρι για την κοινωνική ένταξη των προσφύγων

Το Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου και Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών (Εργαστήριο Κοινωνιολογίας & Εκπαίδευσης, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Get Close to Opera” θα πραγματοποιήσει τρίωρο εκπαιδευτικό εργαστήρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 15:30 στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις διαπολιτισμικές και κοινωνικές τους δεξιότητες με στόχο την προώθηση της πολιτιστικής και γλωσσικής ενσωμάτωσης των μεταναστών/προσφύγων στην Ευρώπη μέσα από βιωματικές δραστηριότητες. Οι προσφερόμενες θέσεις θα ανέλθουν στις 45 και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πρόγραμμα Get Close to Opera Erasmus Ka2.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 23 Μαΐου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου και Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών και να κάνουν αίτηση ΕΔΩ.

Πηγή Intercultural Forum Upatras
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online