Διαδικτυακή ομιλία “Μεγαλώνοντας με Υγεία σε καιρό πανδημίας”

Το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑμεΑ- «Φροντίζω» διοργανώνει θεματική ομιλία μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΕΔΩ) την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 18:00.

Όπως παρατήρουμε αυτή τη περίοδο, οι καταστάσεις που ζούμε λόγω της πανδημίας είναι έντονες και δύσκολες για όλους μας αλλά ίσως αυτοί που πλήττονται περισσότερο και οι συνέπειες για αυτούς να είναι σοβαρότερες για αρκετό χρονικό διάστημα, είναι οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα άτομα.

Μέσα απο το σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να ενημέρωσουμε το κοινό για τις εντόνες ψυχοκοινωνικές συνέπειες που μπορεί να επιφέρει ο εγκλεισμός και η κοινωνική απομονώση στους άνθρωπους μεγαλύτερης ηλικίας, την σημασία να κρατήσουμε συνεχή επικοινωνία μαζί τους όλο αυτό το διάστημα ενώ θα δώσουμε συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες δραστηριοτήτων για την πρόληψη προβλημάτων υγείας με σκοπό την επίτευξη της υγιούς και ενεργούς γήρανσης.

Ομιλητές

  1. Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Κοιν. Λειτουργός, Κοινωφελές Σωματείο Φροντίζω
  2. Θεοδωροκοπούλου Χαρά, Ψυχολόγος, Κοινωφελές Σωματείο Φροντίζω
  • Για να παρακολουθήσετε την ομιλία μπείτε ΕΔΩ.
  • Εναλλακτικά μπείτε ΕΔΩ και βρείτε την κατηγορία “Άνθρωπος και Υγεία”, εκεί πατάτε το κόκκινο κουμπί “Αίθουσα Δραστηριότητας”.
  • Βίντεο με οδηγίες ΕΔΩ.
    Οδηγίες για κινητό ΕΔΩ.
Πηγή Facebook
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online