Αναπλ. κυβερνητική εκπρόσωπος: δεν είναι βέβαιο το άνοιγμα σχολείων

“Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα την Παρασκευή και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της” τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

“Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. ‘Ολα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα”, τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Σημείωσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία με κάποιον τρόπο του λιανεμπορίου. Θα εξαρτηθεί, όμως., από τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις της Επιτροπής.

Πηγή In.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...