Αγρίνιο: διαμαρτυρίες για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο δημοτικό

Το Τμήμα Αγρινίου του Συλλόγου Φίλων Παναγίου Τάφου διαμαρτύρεται για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Ο σύλλογος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως η οποία κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Η διαμαρτυρία του Τμήματος Αγρινίου του Συλλόγου Φίλων Παναγίου Τάφου έρχεται να προστεθεί στη διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου που κοινοποιήθηκε πριν μερικές μέρες. Διαβάστε την επιστολή παρακάτω:

“Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για το επιχειρούμενο νομοσχέδιο περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι μπορεί να διδαχθεί ένα παιδί νήπιο και να ωφεληθεί από αυτά.

Δηλαδή εσείς κ. Υπουργέ κι εμείς που δεν διδαχτήκαμε το μάθημα αυτό στη νιότη μας υστερήσαμε; Σκεφτήκατε μήπως δηλητηριάζετε μ΄ αυτό τον τρόπο τα παιδιά μας και να έχουμε περίεργες και ανεπιθύμητες ενέργειες για την ηλικία τους συμπεριφορές;

Σας εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας για τις προθέσεις σας αυτές και καλούμε τον Πρωθυπουργό να σας επιπλήξει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Κων/νος Γκρίζης”

Πηγή agrinionews
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online