Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας της χώρας προσφέρουν έκπτωση 50% για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών που υπηρετούν σε νησιά.

Αναλυτικότερα, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λάβουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 20/12/2018 έως και 08/12/2019. Απαραίτητη θεωρείται η επίδειξη βεβαίωσης (φαξ, email κλπ.) από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν η οποία θα αναφέρει το σχολείο που υπηρετούν.

Επαναλαμβάνεται για τελευταία φορά προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών η έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις που γίνονται το διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων. Από 1/1/2019 θα εφαρμοστεί το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα με πρόβλεψη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι οι εξής: ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, JOY CRUISES ΝΕ.

Πηγή ΥΠΠΕΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online