Μακρή: πιθανή παράταση για ψυχολογικούς λόγους-όχι μαθήματα Πάσχα

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή μίλησε για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στο πρώτο πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας.

Η Υφυπουργός ανέφερε πως “η επιμήκυνση του σχολικού έτους έχει συζητηθεί, όπως και πολλές άλλες εναλλακτικές προτάσεις, αλλά το υπουργείο θα αποφασίσει όταν θα έχει πλήρη εικόνα”.

Διευκρίνισε πως αν τελικά αποφασιστεί επιμήκυνση του σχολικού έτους αυτό θα γίνει όχι γιατί δεν καλύφθηκε η ύλη αλλά για λόγους κοινωνικούς και ψυχολογικούς και για την επαφή που είναι απαραίτητη για τα παιδιά. “Όσο μικρότερη είναι η ηλικία τόσο απαραίτητη κρίνεται η επαφή με την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα” συμπλήρωσε η κ. Μακρή.

Σχετικά με τη διενέργεια μαθημάτων κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, η κ. Μακρή ήταν κατηγορηματική, λέγοντας ότι τέτοια πρόταση δεν υπάρχει. Η Υφυπουργός Παιδείας ενημέρωσε επίσης ότι από τον Σεπτέμβρη το μάθημα τη σεξουαλικής αγωγής θα είναι υποχρεωτικό σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και θα υπάρξει σχετική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online