123 εκπαιδευτικά προγράμματα με δωρεάν συμμετοχή για σχολεία

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσιάζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ακαδημαϊκού έτους 2019–2020. Συνολικά προτείνονται 123 προγράμματα, τα οποία σχεδιάστηκαν εκ νέου, συμπληρώθηκαν και ανανεώθηκαν με γνώμονα να καλύπτουν όλους τους τομείς των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών.

Για τους μαθητές της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προτείνονται  συνολικά 102 προγράμματα, εκ των οποίων 45 για το Γυμνάσιο και 57 για το Λύκειο. Όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα των σημερινών εφήβων αλλά και να τους προσφέρουν κίνητρα και ερεθίσματα για περαιτέρω μάθηση και διεύρυνση των οριζόντων τους.

Αντίστοιχα για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση προτείνονται 21 προγράμματα, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. Μέσα από καινοτόμες μεθόδους, επιστημονικά εργαλεία και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, σκοπός είναι να ασκηθεί η κριτική σκέψη, η περιέργεια των μαθητών και να τους δοθούν τα ερεθίσματα, ώστε μέσα από τη διάδραση και το παιχνίδι να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη συνεργατικότητα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και παρέχονται δωρεάν.

Η συμμετοχή στα προγράμματα γίνεται αποκλειστικά με την  υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης από 16 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2019.

Πηγή Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online